Μπουνιές… live στην oυκρανική τηλεόραση, δημοσιογράφος γρονθοκόπησε φιλορώσο πολιτικό (βίντεο)

«Μπουνιές» στην oυκρανική τηλεόραση, δημοσιογράφος γρονθοκόπησε live φιλορώσο πολιτικό όταν ο τελευταίος δεν «καταδίκασε» τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ένας δημοσιογράφος στην ουκρανική τηλεόραση γρονθοκόπησε live έναν φιλορώσο πολιτικό σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και τον έπιασε με κεφαλοκλείδωμα, μπροστά στον πρώην πρωθυπουργό, μετά από συζήτηση που είχαν για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πολιτικός δέχθηκε επίθεση όταν αρνήθηκε να καταδικάσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, την ώρα που τα ρωσικά στρατεύματα στα σύνορα δίνουν την εικόνα πιθανής εισβολής, όπως αναφέρει και ο Λευκός Οίκος.

Ο Σούφριτς έμεινε αιμόφυρτος όταν ο Μπουτούσοφ τον πλησίασε και τον χτύπησε στο πρόσωπο, με τον πρώην πρωθυπουργό Αρσένι Γιατσενιούκ και τον πρώην πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο να τον παρακολουθούν.

Ο Σούφριτς σηκώθηκε για να αντεπιτεθεί και οι δυο τους έπεσαν στο έδαφος, στο στούντιο με τους υπόλοιπους καλεσμένους να προσπαθούν να τους χωρίσουν, σε ένα αν μη τι άλλο πρωτόγνωρο περιστατικό.

Όταν επιτέλους, κατάφεραν να τους χωρίσουν και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, συνέχισαν τη συζήτηση στην εκπομπή Freedom of Speech (ελευθερία της έκφρασης) του Savik Shuster.

Ο φιλορώσος Σούφριτς είχε ερωτηθεί πριν ξεσπάσει ο καυγάς, αν «ο Πούτιν είναι δολοφόνος και εγκληματίας» αλλά αρνήθηκε να απαντήσει: «Ας το αντιμετωπίσουν οι αρχές της Ουκρανίας».

Ο πρώην πρόεδρος Ποροσένκο τον επέκρινε για τις παρατηρήσεις του, λέγοντας: «Υπάρχει ένας Ρώσος πράκτορας εδώ στο στούντιο».

Η κατάσταση είναι έκρυθμη στην Ουκρανία και μία ατάκα, απ’ ότι φαίνεται, μπορεί να πυροδοτήσει καβγάδες και «ξύλο» ακόμα και on air.

Σχετικά